Podiumplaatsen Dordtse kunstrijdsters in Nationale Bokalenwedstrijd

10 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Podiumplaatsen Dordtse kunstrijdsters in Nationale Bokalenwedstrijd

DORDRECHT - Afgelopen zaterdag 7 oktober werd in Den Bosch de 1e Bokalenwedstrijd verreden. De rijdsters van Kunstrijvereniging Dordrecht reden in Den Bosch de eerste wedstrijd van het seizoen 2017-2018 in deze nationale Bokalenwedstrijd.

In de categorie Mini’s dames, in een veld van 22 rijdsters, reed de 7 jarige Angel Delevaque uit  Dordrecht  een pittige kür. Met een puntentotaal van 18,87 eindigde zij op een mooie 4e plaats. Kira van Mensvoort (9) uit Breda eindigde met 17,95 punten  op de 7e plaats.

Midi’s dames
In een veld van 18 rijdsters eindigde Gabriela Arvelo (11) uit Berkel en Rodenrijs uit met  16,61 punten op de 7e plaats. Michëla Morée (14) uit Dordrecht eindigde  met 14,96 punten op de  10e plaats.

Maxi’s dames
In deze categorie was het podium net iets te klein voor de DDD rijdsters die de plaatsen 1 t/m 4 innamen.

In een veld van 13 rijdsters eindigde Nicole Verhoeven (22) uit Hoogvliet  op de 1e plaats, Sacha van der Beek (17) uit Maasdam  werd 2e met  15,74 punten, Isabelle Lips  (20) uit Etten Leur  tekende voor het brons met 15,70 punten . Lotte Straathof  (14) uit Breda werd 4e met 15,12 punten. Simke Voorthuijsen  (16) uit Groot Ammers behaalde een puntentotaal van 11,13 en werd 12e. De rijdsters werden  begeleid en gecoacht door trainsters Nicole Goossen en Monique Koops.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.