Flinke vechtpartij tussen jongeren op het Koeienveld in Stadspolders

11 oktober 2017
Flinke vechtpartij tussen jongeren op het Koeienveld in Stadspolders

DORDRECHT - Afgelopen avond kreeg de politie te horen over een vechtpartij op het 'koeienveld' in de wijk Stadspolders. Bij de vechtpartij zouden meerdere jongeren betrokken zijn en er zou gevochten worden met knuppels en messen en er zou ook gedreigd zijn met een wapen.

Voordat de politie met meerdere eenheden in de wijk ter plaatse waren, waren de mogelijke daders er vandoor gegaan, waarbij zij waarschijnlijk in de richting van het Berlage-erf of het Van den broek-erf zijn gevlucht.

De politie heeft meerdere getuigen gesproken en is nog op zoek naar eventuele slachtoffers van de vechtpartij om te kunnen achterhalen wat er nu is voorgevallen. Want ondanks dat in de wijk kort na het incident diverse controles zijn uitgevoerd, ontbreekt tot op heden nog ieder spoor van de daders.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.