Afscheid Brandweercommandant Anton Slofstra

11 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Afscheid Brandweercommandant Anton Slofstra

DORDRECHT - Op dinsdag 10 oktober nam brandweercommandant Anton Slofstra afscheid als Directeur Brandweer van de Veiligheidsregio ZHZ. Burgemeester Wouter Kolff van Dordrecht sprak op het afscheid van brandweercommandant Anton Slofstra een boeiende rede uit.

Het afscheid vond plaats bij de Veiligheidsregio ZHZ aan de Romboutslaan.

Woensdag 28 juni jongstleden heeft het algemeen bestuur van Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) besloten om Anton Slofstra te benoemen als Directeur Brandweer. Hij volgt hier de heer Paul Joosten op die de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt.

Dat betekent dat hij per 1 november 2017 uit dienst gaat als directeur brandweer bij de VRZHZ. Anton was sinds 1 april 1990 werkzaam in deze organisatie en heeft vanuit, destijds nog de brandweer gemeente Dordrecht / regionale brandweer Zuidelijk Zuid-Holland, de organisatie zoals deze nu staat mede opgebouwd.

Foto's: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.