Publiek enthousiast over jeugd- en familievoorstellingen in Kunstmin

12 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Publiek enthousiast over jeugd- en familievoorstellingen in Kunstmin

DORDRECHT - Qua publieke belangstelling voor jeugd- en familievoorstellingen is het seizoen extra goed begonnen. Begin oktober werd de spectaculaire voorstelling Checkpoint wegens succes bijgeboekt en in de herfstvakantie is de voorstelling de Waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen op 18 oktober omgeboekt van de Kleine naar de Grote Zaal van Kunstmin. Hiervoor zijn nog kaarten beschikbaar. 

Kleine Zaal
Jeugd en familievoorstellingen zijn een belevenis voor jong en oud. Komend seizoen zijn er ruim 40 spannende en avontuurlijke voorstellingen uit het aanbod geschikt voor de hele familie. Met name het Kleine Zaal programma biedt prachtige, intieme theaterbelevenissen. Denk aan de voorstelling Enkeltje Mars (vanaf 8 jaar) op vrijdag 27 oktober, waarin je op reis gaat naar de rode planeet Mars. Of Botje (vanaf 4 jaar) op zondag 5 november, waar mevrouw Botjes haar hele huis tot leven komt of De Nachtwaker (vanaf 6 jaar) die uit nieuwsgierigheid een onbekende deur instapt en in een heel andere wereld belandt, op vrijdag 9 februari.

December is bij uitstek een echte familiemaand
Samen naar het theater gaan is een onvergetelijke ervaring en met name in de maand december. De vrolijke, muzikale feelgood Kunstmin kerstproductie wordt een grote trekker, met dit jaar opnieuw John Buijsman in een hoofdrol in Het Behouden Huysch op zaterdag 23, zondag 24, donderdag 28 en vrijdag 29 december. Een grote groep amateurspelers van 4 tot 75 jaar doet mee.

Vernieuwde Sieb jeugdflyer uit 
De jeugdmascotte van Kunstmin, Sieb (vernoemd naar architect Sybold van Ravesteyn) gidst ouders, verzorgers en kinderen door alle jeugd & familievoorstellingen van Kunstmin. Wie door de recentelijk uitgekomen vernieuwde Sieb flyer bladert, valt al gauw het uitgebreide familieprogramma op, met grote voorstellingen voor het jonge publiek, al vanaf 2 jaar. De Sieb flyer is verkrijgbaar bij de Receptie en Kassa van Kunstmin in het Energiehuis en te vinden bij scholen, BSO’s, of via info@kunstmin.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.