Feestelijke programmeerdag op OBS Dubbeldam

13 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Feestelijke programmeerdag op OBS Dubbeldam

DORDRECHT - Vrijdag 13 oktober om 08.45 uur was de opening van de programmeerdag 'Expeditie micro:bit'. Deze vrijdag opende wethouder Peter Heijkoop deze feestelijke programmeerdag op OBS Dubbeldam aan de Eikenlaan.

In schooljaar 2017-2018 doen alle leerlingen van groep 6, 7 en 8 van de 13 openbare basisscholen in Dordrecht mee met het gesubsidieerde, landelijke programmeerproject Expeditie micro:bit. Elke leerling krijgt gratis een micro:bit ter waarde van €15,-. Op deze manier wil OPOD de leerlingen kennis laten maken met programmeren.

Foto's: Wim van de Pol.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.