Bijeenkomst 'Kiezen voor talent' in DaVinci College groot succes

13 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Bijeenkomst 'Kiezen voor talent' in DaVinci College groot succes

DORDRECHT - Op woensdag 11 oktober organiseerde het Da Vinci College een leuke, inspirerende bijeenkomst voor ouders en hun zoon of dochter, die dit jaar eindexamen doet. Onderwijspedagoog Peter Beschuyt nam de aanwezigen mee in de wereld van talenten en hoe die een rol spelen bij het maken van duurzame loopbaan- en levenskeuzes. Om duurzame keuzes te maken, is het belangrijk om je ten volle bewust te zijn van je talenten.

Doen waar je goed in bent en wat je graag doet, geeft energie. Die energie is nodig om je verder te ontwikkelen, om ondernemend te zijn, om vol te houden als het wat lastiger gaat en om een positief zelfbeeld op te bouwen. Vanwege het grote aantal aanmeldingen besloot het Da Vinci College een tweede bijeenkomst op dezelfe avond te organiseren. Circa 500 mensen woonden de avond bij. Vele van hen maakten van de gelegenheid gebruik om hun vragen te stellen aan de aanwezige loopbaanadviseurs van het Da Vinci College."Het was een leuke en interessante bijeenkomst," vond een van de aanwezige ouders. "'Werken vanuit je talent' is een mooie boodschap voor iedereen."

Over Peter Beschuyt
Peter Beschuyt is onderwijspedagoog en werkt als coach voor Kessel & Smit, the learning company. Hij ondersteunt scholen en organisatie bij verandervraagstukken. Voornamelijk rond de thema’s talent, ontwikkeling en vitaliteit op het werk. Hij is in het bijzonder geboeid door het samengaan van mentale en fysieke gezondheid voor een plezierig, zinvol en productief leven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.