Koffie met een cop nu ook voor bewoners van Stadspolders bij Verhage

31 augustus 2017
Koffie met een cop nu ook voor bewoners van Stadspolders bij Verhage

DORDRECHT - Koffie met een cop is succesvol. Het is een laagdrempelige manier om met een agent te kunnen praten en dat spreekt veel mensen aan. Bewoners van Dordreht konden tot nu toe hiervoor terecht bij de MC Donalds Dordrecht-noord. Maar binnenkort kun je ook in Stadspolders terecht. 

Vanaf 4 september van 9.00 tot 11.00 uur kunnen de bewoners van de Stadspolders ook iedere eerste maandag van de maand terecht voor een "Koffie met een cop", maar dan bij Verhage in winkelcentrum Bieshof. De wijkagenten Anja Knoop en Evert Muller zullen klaarstaan voor vragen, frustraties of juist positieve zaken. Op deze manier krijgen zij bovendien een nog beter beeld van wat er in de wijk of stad speelt.

Coffee with a cup is uit Amerika over komen waaien. Vorig jaar in oktober had Dodrecht de primeur voor Europa.

.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.