50 jaar Bibelot: (Oud)vrijwilligers gezocht

16 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
50 jaar Bibelot: (Oud)vrijwilligers gezocht

DORDRECHT - Op 7 december bestaat poppodium Bibelot 50 jaar, voor en door Dordtenaren! Het oudste poppodium van Nederland viert een halve eeuw concerten en feesten met een feestelijke reeks. Een bijzonder avond voor (oud)vrijwilligers mag daarbij niet ontbreken. Er hebben zich sinds de oprichting van het podium meer dan 1000 vrijwilligers voor en achter de schermen ingezet. Bibelot zet ze graag allemaal in het zonnetje op 7 december in de Main Stage. Alle (oud)vrijwilligers die in de afgelopen 50 jaar verbonden geweest zijn aan het podium zijn van harte uitgenodigd.

Ben jij Bibelot?
Bibelot heeft lang niet alle vrijwilligers van de afgelopen 50 jaar in beeld. Heb jij wel eens achter de bar gestaan, backstage een handje geholpen, posters geplakt of ben je anderszins verbonden (geweest) aan Bibelot? Meldt je dan nu aan via info@bibelot.net voor het feest op 7 december. Vermeldt in de onderwerpregel ‘ik ben Bibelot.’

Programma
Meer informatie over het programma van de avond volgt spoedig. Het evenement is voor (oud)vrijwilligers gratis toegankelijk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.