Benefietfestival voor Louterbloemen: 'Roots to the Blues Festival'

16 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Benefietfestival voor Louterbloemen: 'Roots to the Blues Festival'

DORDRECHT - Zondagmiddag 15 oktober 2017 vanaf 14:00 uur vond er op meerdere locaties in Dordrecht, zoals het dolhuis, Merz, Cozmic, Cafe Arina en DJS een benefietconcert plaats voor Dierentehuis Louterbloemen.

Het succes van de benefietconcerten voor Dierentehuis Louterbloemen van de afgelopen twee jaar was zo groot dat er dit jaar op zondag 15 oktober wederom een benefietfestival georganiseerd werd op meerdere locaties in Dordrecht. Met bluesy optredens in onder meer Cozmic, Café Arina, Het Dolhuis en Jazzpodium DJS werd geld opgehaald voor alle dieren in Louterbloemen. Overigens was niet alleen geld welkom: Ook donaties in dierenbenodigdheden (voedsel, mandjes, speeltjes) waren welkom.

Foto: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.