'Studio MYH' woon- en cadeauwinkel aan de Grote Spuistraat opent 1 november haar deuren

20 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
'Studio MYH' woon- en cadeauwinkel aan de Grote Spuistraat opent 1 november haar deuren

DORDRECHT - Vanaf 1 november is hartje centrum Dordrecht een toffe woon- en cadeauwinkel rijker. Vintage of gerestylede woonaccessoires, gepimpte meubels en lieve babycadeautjes koop je voortaan op de Grote Spuistraat 4A. In de nieuwe, hippe winkel ‘Studio MYH’ brengt eigenaresse Carmela Ciadamidaro’s twee dromen samen. Het creatief werken met haar handen en het persoonlijke contact met klanten.

Al lange tijd voor ze in 2015 haar website lanceerde, creëerde Carmela naast haar baan in de retail alles wat los en vast zat. Met alleen de website miste ze het persoonlijke contact met klanten. Na op diverse markten en beurzen te hebben gestaan, kwam dat oude gevoel weer terug en om dat gevoel vast te houden, was een eigen winkel de logische volgende stap.

De meeste meubels en woonaccessoires worden door Carmela tweedehands ingekocht en gerestyled. Zo wordt elk item een uniek exemplaar en van haar speciale ‘Studio MYH’-sausje voorzien. Ook zullen er bijpassende kaarten en posters worden verkocht en zullen er meer samenwerkingen volgen met andere merken die in hetzelfde straatje passen.

Buiten de openingstijden zijn er in de intieme winkel diverse workshops te volgen. Tijdens de workshops leer je vazen, plantenpotten of voorraadpotten te restylen in de bijpassende Studio MYH stijl. Uiteraard wordt je daarbij door Carmela begeleid en verwend met drankjes en een hapje. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.