Schaakpromotie is roeping voor Ton Slagboom van Dordrecht

26 oktober 2017
Schaakpromotie is roeping voor Ton Slagboom van Dordrecht

DORDRECHT - Schaker Ton Slagboom heeft van schaakpromotie zijn roeping gemaakt. Daarom is de archivaris en bestuurslid van schaakclub Dordrecht op donderdag 9 november te gast vanaf half elf in de wijkbibliotheek Stadspolders. Ton is tevens betrokken bij overdagclub de Klockelaer.

Hij speelt in het tweede team van zijn vereniging, die in een traditie staat vanaf 29 februari 1888. Volgend jaar bestaat de club 130 jaar. Daarnaast is er op het eiland van Dordrecht de mogelijkheid te schaken bij de Willige dame.

PERSBERICHT BIEB:

 'Koffie met... Ton Slagboom'
09nov
Koffie met... Ton Slagboom
Donderdag 9 november 2017, van 10:30 uur tot 12:00 uur.

Alles over schaken

Tijdens Koffie met... vertelt Ton Slagboom over schaken en alles wat daar mee te maken heeft. "Schaken onder de aandacht brengen is mijn roeping geworden." Ton Slagboom schaakt al 50 jaar en al 30 jaar bij Schaakclub Dordrecht.

Koffie met...
Koffie met... is een laagdrempelige reeks koffieochtenden, waar mensen elkaar ontmoeten en kennis delen. Elke keer staat een lokaal thema of een lokale gast centraal.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Stadspolders Dordrecht
Datum en tijd: Donderdag 9 november van 10.30 - 12.00 uur
Contactinformatie:
Locatie:  Dudokplein 211
Organisator:  Bibliotheek AanZet Stadspolders
Website: www.debibliotheekaanzet.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.