Regionale onderwijswethouders tekenen voor actieplan tegen thuiszitten om alle onderwijs te geven

28 oktober 2017
Regionale onderwijswethouders tekenen voor actieplan tegen thuiszitten om alle onderwijs te geven

DORDRECHT/DRECHTSTREEK - Dat een kind niet naar school kan, dan kunnen we niet maken. Wethouder van onderwijs, Peter Heijkoop, teket hier aanstaande woensdag voor samen met alle wethouders onderwijs uit de regio.

Dat gebeurt in het Onderwijsmuseum. De wethouders onderwijs uit de regio tekenen dan samen een actieplan tegen thuiszitten. Dat heet het thuiszitpact.

Woensdag 1 november 15.00 uur: Thuiszitterstop Zuid-Holland Zuid

Op woensdag 1 november opent wethouder Peter Heijkoop om 15.00 uur de Thuiszitterstop Zuid-Holland Zuid in het Onderwijsmuseum. Thema van de bijeenkomst is Kinderen zonder onderwijs – dat kunnen we niet maken! Het is van groot belang dat elk kind naar school kan. En toch gebeurt het nog te vaak dat een kind te lang thuis zit. Om 16.30 uur ondertekenen de wethouders Onderwijs uit de regio het regionaal Thuiszitterspact Zuid-Holland Zuid.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.