Sweet Sixteen: 16 Jaar Popcentrale

31 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Sweet Sixteen: 16 Jaar Popcentrale

DORDRECHT - Gratis festival met bijna 50 artiesten in de kelder van het Energiehuis. Aanstaande zaterdag 4 november wordt de Popcentrale 16 jaar. Dé leeftijd waarop de puisten zich ontwikkelen, de rebel in je naar boven komt en je maar één ding als verjaardagscadeau wilt hebben: een roze Hummer met diamanten velgen. Tijd voor een Sweet Sixteen-party en iedereen is gratis uitgenodigd.Het vijftienjarige bestaan van vorig jaar werd door meer dan 400 mensen bezocht en wie er vorig jaar bij was weet dat je dit gewoonweg niet kunt missen. Ook dit jaar spelen er in de oefenruimtes, de Talent Stage en in de lift spelen bijna 50 (Dordtse) bands, DJ’s, hiphop-groepen en singer-songwriters en dit alles vindt plaats in de kelder van het Energiehuis: de Popcentrale.  

De line-up is als volgt:
BrandWerk, WELLS (EP release), Dreadless, SKAvuiten, Switch Bones, SHAH, LorentZ, $TEE, Kees Fluks, Sigida, Oussi-B, The Empyrean, Rob van Rij, HERE TODAY, Motörboat, Ragged Them Dirty, Redshifter, Boerensyndicaat, Celeste Liberty, Charles Diggens & Friends, Confusion, Devil's Delight, DJ BastiQ, DJ Firestar, DJ Jailhouse, DJ JustRoozz, DJ Minke, DJ Stimulus, DJ Q Vallento, Emerald, Francesco Daniel, Free at last trio !, Gorgeous Guerrilla Effect, Greenstone, Nicky en de Donnie$, No Sign of Harry Peat, Influx, Joyce, Mickey's Head, Reachel Singh, Sleepertown, Slumber, The Personalities, The Vault (unplugged) & Zsuzsanna

De line-up is wederom ontzettend gevarieerd. Er is hiphop naast hardrock, metal naast reggae en dance-DJ’s naast singer-songwriters. Dit is dé plek om de regionale talenten, oude rotten en gevestigde namen naast elkaar te zien optreden.

Evenementnaam: Sweet Sixteen | 16 Jaar Popcentrale
Datum: zaterdag 4 november 2017
Entree: gratis

Beeld:
- Promo-poster Sweet Sixteen.
- Influx op 15 Jaar Popcentrale (DWimages.nl / Danny van der Weck)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.