KankerEnIk; een brandnieuw domein voor (ex-)kankerpatiënten

03 november 2017 door Paul Seesink
KankerEnIk; een brandnieuw domein voor (ex-)kankerpatiënten

DORDRECHT - ‘KankerEnIk’ is een nieuw webdomein die al het goede verzamelt wat het internet te bieden heeft op het gebied van ondersteuning in tijden van kanker. Deze nieuwe pagina is opgericht door de Rotterdamse Elke de Klerk. Zij is zich actief gaan inzetten voor de verbetering van de leefkwaliteit van kankerpatiënten. Als lid van de Patiënten Advies Raad van het Integraal Kankercentrum in Nederland zet zij zich vrijwillig in voor het behartigen van patiëntenbelangen. KankerEnIk.nl is tot stand gekomen met behulp van een breed netwerk van (ex-)kankerpatiënten en betrokkenen.

De aandacht voor lichamelijke en geestelijke verzorging is voor velen onbekend terrein en onverwachte obstakels liggen op de loer. Om de kwaliteit van leven in stand te houden, is dagelijkse verzorging en sociaal-maatschappelijke deelname heel belangrijk.
Iedereen die kanker van dichtbij meemaakt, weet dat de bijwerkingen of de behandelingen van kanker grote gevolgen kunnen hebben.
KankerEnIk stelt voor hen tips, ideeën en praktische oplossingen beschikbaar. Zo denkt de Rotterdamse Dordtenaar en ontwerper Paul Seesink altijd in creatieve oplossingen. Onder de rubriek ‘Lifestyle’ deelt hij daarom met passie zijn toepasselijke interieuroplossingen om lotgenoten de helpende hand toe te steken.
KankerEnIk maakt het daarnaast makkelijker om hulp te vragen en vrienden en familieleden op gepaste wijze in het proces te betrekken. Samen het beste er van maken is de bedoeling van dit brandnieuwe internetdomein.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.