Ontmoeten, ondersteunen en samen bewegen bij Sporting Delta

06 november 2017 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Heeft u last van uw geheugen? Mensen met  geheugenproblemen en mantelzorgers kunnen elkaar ontmoeten, ondersteunen én samen bewegen. en dat iedere maandag van 09:30 tot 11:30 bij Sporting Delta aan de Gravensingel 118.

Kom naar de nieuwe inloop. U komt en gaat wanneer u zelf wilt

Bewegen is gezond
Uit onderzoek blijkt dat mensen met geheugenproblemen baat hebben bij beweging. Door te bewegen verbetert het denkvermogen en verloopt het doen van alledaagse activiteiten beter.

Deze laagdrempelige inloop is aanvullend op een ontmoetingscentrum of dagbehandeling, een Alzheimercafé of een mantelzorgcafé. U kunt hier, onder het genot van een lekker kopje koffie/thee, terecht voor ontmoeting, advies en ondersteuning:
• u heeft géén indicatie nodig
• twee sportcoaches zetten u in beweging.
• u kunt iedere week uw vragen stellen aan een dementieconsulent
• u bepaalt het programma

U bent iedere maandag van 9.30 uur tot 11.30 uur welkom.

Foto's: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.