Sinterklaas komt 18 november aan in de Kuipershaven

07 november 2017 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Sinterklaas in Dordrecht Sinterklaas komt op zaterdag 18 november aan in Dordrecht. De pakjesboot arriveert rond 12.00 uur in de Kuipershaven.

De mooiste tijd van het jaar is weer bijna aangebroken en het wordt weer tijd om de denken aan leuke cadeaus voor hem of haar om te schenken met pakjesavond.

Burgemeester Wouter Kolff zal de Sint welkom heten in de stad. Er klinkt muziek van de marching band Willem van Oranje.

Van daar gaat het in optocht naar het Scheffersplein waar Sinterklaas en zijn Pieten rond 13.15 uur aankomen. Hier vindt voor de kinderen een (muzikaal) programma plaats. Rond 14.30 uur zet het gezelschap koers naar winkelcentrum Crabbehof.

Sinterklaashuis
Ook dit jaar betrekt de Sint zijn eigen huis in Dordrecht. Zijn residentie is dit keer in gebouw Doelesteyn, Steegoversloot 38. Hier kunnen kinderen Sinterklaas bezoeken van 19 november tot en met 4 december.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.