Burgemeester Wouter Kolff op bezoek bij 75-jarig bruidspaar

08 november 2017 door Hennie van der Zouw
Burgemeester Wouter Kolff op bezoek bij 75-jarig bruidspaar

DORDRECHT - Op 7 november vierde echtpaar Trenning-Veldman uit Dubbeldam hun 75-jarige bruiloft. Burgemeester Kolff bracht het echtpaar op hun trouwdag een bezoek om hen te feliciteren met dit 'albasten' jubileum. "Ik heb in de loop der jaren veel bruidsparen mogen feliciteren, maar een 75-jarige bruidspaar is wel heel bijzonder."

Dit jaar waren zij het enige echtpaar in Dordrecht dat deze feestelijke aangelegenheid mocht vieren. Namens het Koninklijk Huis was de kamerheer, de heer De Graeff, aanwezig. Het echtpaar was vereerd met deze aandacht.

Hand in hand vertelden ze over hun eerste ontmoeting. "Ik stelde me aan haar voor als Peter Pech", waarop mevrouw ad rem had geantwoord: "En ik ben juffrouw Snip". Die ontmoeting was zeker geen pech, want 75 jaar later zijn ze nog steeds heel gelukkig met elkaar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.