Franse illustrator en ontwerper Nathalie Lété signeert bij Villa Augustus

09 november 2017 door Hennie van der Zouw
Franse illustrator en ontwerper Nathalie Lété signeert bij Villa Augustus

DORDRECHT - Nathalie Lété signeert bij Villa Augustus Zaterdag 25 november is de wereldwijd beroemde Franse illustrator en ontwerper Nathalie Lété voor een dag opnieuw ‘Queen of the Secret Garden’ bij Villa Augustus.

In de Markt van het hotel/restaurant zal zij haar onlangs verschenen boek ‘Le Jardin Secret de Nathalie Lété’ signeren. Verder is er een selectie van haar andere werk te zien en te koop – van kinderspeelgoed tot sjaals – evenals illustraties uit ‘Le Jardin Secret’.

Nathalie Lété is bekend om haar kleurrijke illustraties, keramiek, prachtige zijden sjaals, stoffen en kussens, kinderspeelgoed en schriftjes.

Villa Augustus’ Dorine de Vos en Andrea Piersma zijn al jaren groot fan. Lété’s werk is vrolijk, mooi,
sprookjesachtig en gek tegelijk. Zoals ze zelf zegt, hoopt ze dat haar werk plezier, hoop, amusement en aanleiding geeft tot dromen.

In haar meest recente boek, ‘Le Jardin Secret de Nathalie Lété’, neemt Nathalie de lezer via haar bontgekleurde tekeningen mee in haar droomwereld – haar ‘geheime tuin’. De prachtige, rijk geïllustreerde uitgave is verkrijgbaar in de Markt van Villa Augustus ( € 34,95).

De Franse illustrator was al eerder ‘Queen of the Secret Garden’ (artist in residence) bij Villa Augustus. In 2014 opende zij er als eerste exposant HERFST, de popupgalerie in Kamer 24, gelegen aan de tuin. Naast haar werk presenteerde ze er de Nederlandse editie van haar pop-upboek ‘Wandeling van het kleine meisje’, een uitgave van Villa Augustus.

Ook bracht Villa Augustus dat jaar een luxe notebook uit met speciaal door Lété in opdracht gemaakte illustraties rond het thema lezen. Deze tekeningen staan nu ook afgebeeld in haar nieuwste boek. Haar overige boeken en de notebooks zal Lété die dag natuurlijk ook graag signeren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.