Marcel van Bijnen vertrekt naar provincie Noord-Brabant

09 november 2017 door Hennie van der Zouw
Marcel van Bijnen vertrekt naar provincie Noord-Brabant

DORDRECHT / PAPENDRECHT - Algemeen directeur van de Drechtsteden en secretaris van het Drechtstedenbestuur Marcel van Bijnen heeft deze week afscheid genomen van de Drechtsteden.

Het College van Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Brabant heeft Marcel van Bijnen benoemd tot provinciesecretaris en algemeen directeur van de provincie Noord-Brabant. Marcel van Bijnen volgt per 1 december Annemie Burger op.Met een trots gevoel koestert Marcel van Bijnen mooie herinneringen aan de zeven jaren die hij in de Drechtsteden heeft gewerkt.

Marcel van Bijnen werkte sinds eind november 2010 als algemeen directeur van de Drechtsteden en is secretaris van het Drechtstedenbestuur. De Drechtsteden is een samenwerkingsverband van de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht, en wordt per 1 januari 2018 uitgebreid met Hardinxveld-Giessendam.

Na een toespraak van Burgemeester Wouter Kolff van Dordrecht in zijn laatste vergadering in het gemeentehuis van Papendrecht, werd Marcel van Bijnen een cadeau en een mooie bos bloemen overhandigd.

Foto's Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.