Kunstmin wederom deelnemer aan Nationaal Theaterweekend

16 november 2017 door Hennie van der Zouw
Kunstmin wederom deelnemer aan Nationaal Theaterweekend

DORDRECHT - Schouwburg Kunstmin wederom deelnemer aan Nationaal Theaterweekend op 27 & 28 januari 2018. Kaartverkoop aantrekkelijke ‘Blind Date voorstellingen en concerten’ van start.

Na het grote succes van vorig jaar neemt Schouwburg Kunstmin ook dit seizoen weer deel aan het Nationaal Theaterweekend  op 27 en 28 januari 2018. Tijdens dit weekend kan iedereen tegen een extra aantrekkelijke kaartprijs meemaken hoe onmisbaar, ontroerend en leuk het is om naar een theatervoorstelling of concert te gaan.

De voorstellingen die in Kunstmin te zien zijn, worden de komende weken eerst onder de naam van een Blind Date bekendgemaakt. De titel wordt nu nog niet bekendgemaakt maar de voorstelling wordt wel omschreven, zodat de bezoeker alvast kan raden welke het zou kunnen zijn. Kaarten zijn vanaf vandaag al te koop. De titels van de voorstellingen worden vanaf 19 december openbaar gemaakt.

Extra aantrekkelijk geprijsd
Voor maar €7,50/ €10,- kunnen bezoekers vanaf vandaag al een complete voorstelling tijdens het Theaterweekend boeken. Bezoekers krijgen prachtige voorstellingen met bekende namen voorgeschoteld.

Uiteenlopende voorstellingen en concerten
Er zijn in Kunstmin maar liefst vier voorstellingen te zien tijdens het theaterweekend. Zowel liefhebbers van toneel, fysiek theater, cabaret als liefhebbers van een prachtig pianoconcert komen aan hun trekken. De grote verrassing van dit weekend is de fantastische familiemusical naar de succesvolle boekenserie van Tosca Menten op zaterdag vroeg op de avond. Voor een tipje van de sluier van het programma, kijk op www.kunstmin.nl

Nationaal Theaterweekend
Om theater nog meer te delen en te vieren en heel Nederland te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol, ontroerend, grappig of fijn een avondje theater kan zijn, hebben het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds het Nationaal Theaterweekend in het leven geroepen. Kunstmin doet mee sinds de tweede editie in 2016, samen met vijftig deelnemende theaters en in totaal 100.000 bezoekers. In 2017 namen zestig theater deel aan het weekend met 125.000 bezoekers. Voor 2018 zullen er ruim zeventig theaters deelnemen en bieden in dit weekend een gevarieerd en aansprekend programma aan voor een hele lage prijs.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.