Anna, Ruby, Saskia en Thomas van het DaVinci in actie voor kinderen met beperking in ontwikkelingslanden

31 augustus 2017
Anna, Ruby, Saskia en Thomas van het DaVinci in actie voor kinderen met beperking in ontwikkelingslanden

DORDRECHT - Anna, Ruby, Saskia en Thomas zijn studenten van het ‘Da Vinci College’ in Dordrecht. Op het DaVinci loopt nu het project ‘Breaking News’ van stichting ‘Cross your Borders’. In het kader van dit project zijn Anna, Ruby, Saskia en Thomas actie gaan voeren voor kinderen met een beperking in ontwikkelingslanden. Deze kinderen hebben weinig tot geen goede zorg en dus eigenlijk geen toekomst.

Anna, Ruby, Saskia en Thomas hebben een filmpje gemaakt om mensen bewust te maken van de problemen rondom kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking in ontwikkelingslanden.

De link naar hun filmpje op youtube is: https://m.youtube.com/watch?v=lKuaxIz7ShY, maar hieronder kunt u het ook bekijken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.