Cees, Ankie en Koos zijn 50 jaar in dienst bij Drechtwerk!

27 november 2017 door Hennie van der Zouw
Cees, Ankie en Koos zijn 50 jaar in dienst bij Drechtwerk!

DORDRECHT - DrechtstedenActief is met 580 medewerkers en ongeveer 100 andere mensen vanuit de Participatiewet het grootste bedrijf van Drechtwerk. Met 3 jubilarissen in huis met een 50-jarig dienstverband moet het ook wel het leukste bedrijf zijn. Een ambtsjubileum van 50 jaar is sowieso al heel bijzonder, laat staan 3 medewerkers die deze magische grens hebben gehaald.

Cees, Ankie en Koos zijn de trotste jubilarissen. Vorige maand is er samen met andere jubilarissen een groot feest met familie en vrienden in Westernstijl geweest en nu worden zij nog een keer extra in het zonnetje gezet. Ankie is nu 65 en gaat begin volgend jaar met pensioen. Beide heren, Cees en Koos zijn pas 64 en mogen dus nog even doorwerken. Gelukkig zijn zij alle drie in goede gezondheid en zijn ze allemaal even enthousiast.

Al die tijd zijn zij iedere dag vrolijk naar hun werk gegaan en ook even opgewekt weer naar huis aan het einde van de werkdag. Cees, Ankie en Koos van harte gefeliciteerd met dit geweldige jubileum en heel erg bedankt voor 50 jaar inzet.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.