Kunstenaar uit het zuiden van China geeft studenten workshop kalligrafie

27 november 2017 door Hennie van der Zouw
Kunstenaar uit het zuiden van China geeft studenten workshop kalligrafie

DORDRECHT - In heel Europa werden in de week van 20 tot en met 24 november 2017 activiteiten georganiseerd om het imago en de aantrekkelijkheid van het beroepsonderwijs te verbeteren. Het initiatief van de organisatie van de tweede ‘VET SKILLS WEEK’ ligt bij De Europese Commissie.

De laatste jaren is de kwaliteit van het onderwijs enorm toegenomen en er ligt bij het beroepsonderwijs een groot economisch en sociaal belang. Dit jaar is ook Da Vinci College één van de scholen die laat zien wat de vele mogelijkheden die deze vorm van onderwijs biedt.

Het Da Vinci College organiseert tijdens de VET Skills Week een workshop Chinese kalligrafie voor de studenten van de opleiding Art & Design. Een kunstenaar uit het zuiden van China, Li Shou Ping, gaat met studenten aan de slag met deze, in Nederland, onbekende techniek. Voor studenten een ontmoeting met een nieuwe techniek, taal en filosofie, die vertaald wordt door een Chinese tolk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.