Stichting Anders regelt 'een glunderende make-over'

03 januari 2017
Stichting Anders regelt 'een glunderende make-over'

DORDRECHT - Op een kerstgala op school wil je als tiener natuurlijk leuk voor de dag komen. Maar wat doe je als er door een moeilijke thuissituatie geen mogelijkheid is om iets feestelijks aan te trekken?

In de watten
De Hans Petri School in Dordrecht organiseert elk jaar een make-over dag voor de leerlingen. Ze worden in de watten gelegd en er wordt een ‘winkeltje’ gecreëerd waar leerlingen iets nieuws kunnen uitzoeken. Voor een heel aantal leerlingen zijn nieuwe kleren bijzonder schaars en is het een geweldige kans om tóch met een mooie outfit naar het kerstgala te komen.

Steun in eigen stad
Kledingwinkel Euromode uit Dordrecht werd benaderd met deze situatie en was bereid om mee te werken aan dit mooie initiatief in hun eigen stad. Ze schonken een stapel kleding aan de school waar door de leerlingen dankbaar gebruikt van werd gemaakt. De leraren zagen tijdens het gala dan ook veel glunderende gezichten van hun leerlingen. Een concrete en waardevolle ondersteuning namens lokale ondernemer Euromode.

Meer van dit soort bijzondere verhalen lezen?
Hou dan vooral ook de Facebookpagina van Stichting Anders in de gaten: www.facebook.com/stichtinganders

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.