Stichting Anders: 'Tegels van onschatbare waarde'

11 mei 2017
Stichting Anders: 'Tegels van onschatbare waarde'

DORDRECHT - Er is deze week keihard gewerkt aan herstel in een woning in Dordrecht. Eerder vertelden we al over deuren die werden geplaatst, maar deze week is er ook gebuffeld voor een nieuwe badkamer voor deze woning.

Grote intensieve steun
De situatie was zo heftig na een brand dat we meerdere partners mochten inzetten voor deze situatie en bewoonster. De badkamer was verwoest en mocht opnieuw worden opgebouwd voor het gezin. Onze partner, aannemersbedrijf de Kwaasteniet stuurde deze week een tegelzetter om de muren glad te maken, én om de badkamer af te tegelen. Een grote, intensieve klus waarmee dit bedrijf een geweldige steun biedt.

Bewust samen beter
Natuurlijk gingen we even langs voor een foto en om de tegelzetter te bedanken en aan te moedigen. Wat ons trof was de slogan op de bus van De Kwaasteniet: “Bewust Samen Beter”. Dat is waar we zeker in geloven. Samen bouwen we aan een mooiere en betere wereld…én bouwen we elkaar op.

Binnenkort de volgende fase in dit bijzondere project in Dordrecht.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Stichting Anders? Volg hen dan vooral ook op Facebook.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.