Nieuwe vertraging bouw mediamarkt Dordrecht

27 februari 2011

DORDRECHT -De Dordtse Ondernemers Vereniging (DOV) besteedt aandacht op de eigen website over de blijvende bezwaren van C. en A. tegen het plan om aan de Spuiboulevard Mediamarkt te vestigen. Een aantal jaren geleden moest restaurant de Grote Griek met gerechtelijke dwang vertrekken, maar nieuwe activiteiten zijn er nog niet gekomen achter de gevel.

DOV bericht:

Er dreigt opnieuw vertraging te ontstaan bij de vestiging van een Mediamarkt Saturn aan de Spuiboulevard. Dat komt omdat C & A bezwaar maakt tegen de de bouw van een nieuwe overdekte bevoorradingsstraat op het binnenterrein. Via die straat moeten straks alle winkels aan het Achterom, Bagijnhof en Spuiboulevard worden bevoorraad. Ook
C & A, Mediamarkt, Hema, Albert Heijn en Promiss. Omdat de ruimte smal en beperkt is heeft de gemeente laten onderzoeken of bevoorrading via deze route wel haalbaar is. Volgens dat onderzoek met het, met enige aanpassingen, wel mogelijk zijn. Maar C & A twijfelt aan de conclusies van dit onderzoek en vraagt nu om een nieuw onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.