Help Portrait voor mensen die een foto verdienen

01 december 2017 door Josette Huisman
Help Portrait voor mensen die een foto verdienen

DORDRECHT - Help portrait is een idee van de Amerikaanse fotograaf Jeremy Cowart. Dit evenement vindt inmiddels in meer dan 27 landen plaats en in meer dan 2000 plaatsen. Dit jaar weer in Dordrecht op zaterdag 9 december van 11:00 tot 16:00 uur in wijkcentrum De Koloriet aan de Jacob Marisstraat 70.

Mensen die het financieel moeilijk hebben bieden we de mogelijkheid om een mooi professioneel portret te laten maken. Fotografen en visagisten verlenen kosteloos medewerking. Zij stellen hun tijd en materieel ter beschikking voor mensen die het minder hebben.

Kent u iemand die een portret verdient
Op de website kunt u zichzelf, een vriend, vriendin, kennis,uw stichting, woonunit of groep aanmelden. Inschrijven kan ook door een mail te sturen of door een SMS-bericht te sturen naar tel. 06-18192657.

Sponsoren en vrijwilligers gezocht
Om help portrait tot een succes te maken zijn er nog sponsoren nodig voor o.a. de catering en de aankleding van de foto's. Ook worden er nog diverse type vrijwilligers gezocht, namelijk: fotografen, visagisten, fotouitprinters, welkomstteamleden en algemene vrijwilligers. Voelt u zich geroepen om te helpen, meldt u zich dan aan via de website.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.