Zaterdag 2 december start de ticketverkoop van Live at Wantij

01 december 2017
Zaterdag 2 december start de ticketverkoop van Live at Wantij

DORDRECHT - Kensington, BLØF, Jacqueline Govaert en Suzan & Freek staan op 1 juni in het Wantijpark. Vanochtend zijn binnen een half uur alle 1500 AD Early Bird tickets verkocht. Zaterdag 2 december vanaf 9.00 uur start de ticketverkoop voor de reguliere tickets. Tickets zijn te koop via www.liveatwantij.nl of bij de VVV Dordrecht (Intree). Er zijn in totaal 9000 tickets te koop.

Live at Wantij, het betaalde broertje van Wantijpop komt na het enorme succes van vorig jaar terug met een tweede editie. Met dit jaar niet één, maar twee topacts: Kensington en BLØF zullen op 1 juni te zien zijn in het Wantijpark tijdens Live at Wantij.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.