Live at Wantij in één dag uitverkocht

02 december 2017
Live at Wantij in één dag uitverkocht

DORDRECHT - Kensington, BLØF, Jacqueline Govaert en Suzan & Freek staan op 1 juni 2018 in het Wantijpark. De ticketverkoop van Live at Wantij is goed van start gegaan. Om 12.00 uur waren er nog 300 kaarten beschikbaar. Vanmiddag om 14.00 uur zijn alle 9000 tickets verkocht! Een nieuw record voor Live at Wantij.

Live at Wantij geeft je de kans om grote Nederlandse acts te zien in het prachtige en intieme Wantijpark. Het festival heeft een landelijke allure, maar een lokaal karakter. Zo werkt Live at Wantij veel samen met lokale sponsors en foodstands.

Live at Wantij, het betaalde broertje van Wantijpop komt na het enorme succes van vorig jaar terug met een tweede editie. Met dit jaar niet één, maar twee topacts: Kensington en BLØF zullen op 1 juni te zien zijn in het Wantijpark tijdens Live at Wantij.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.