Sint en zijn Pieten op bezoek bij bewoners Parkhuis

05 december 2017 door Hennie van der Zouw
Sint en zijn Pieten op bezoek bij bewoners Parkhuis

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT - Vorige week was het een gezellige boel voor jonge mensen met dementie in het Parkhuis.

Sinterklaas en tien Pieten van de Stichting Intocht Sint-Nicolaas Zwijndrecht kwamen op visite om er samen met bewoners, familie, kleinkinderen en personeel een groot Sinterklaasfeest van te maken.

Marscha Kortman (activiteitenbegeleidster) vertelt dat het juist voor deze specifieke doelgroep heel belangrijk is dat dit soort familiefeesten door kunnen blijven gaan. "De doelgroep jonge mensen met dementie... hecht veel waarde aan hun familie, kleinkinderen en herinneringen van vroeger.

De bewoners hebben deze gift aangeboden kregen van een partner van één van de cliënten en wij hebben hier met open armen gebruik van gemaakt en er echt weer een gezellige familiemiddag van gemaakt. De reacties en interactie van/met bewoners waren fantastisch en onvergetelijk. Hopelijk kunnen wij volgend jaar Sint en zijn Pieten weer welkom heten in het Parkhuis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.