Band Boost 2018 gaat van start in de Popcentrale

05 december 2017 door Hennie van der Zouw
Band Boost 2018 gaat van start in de Popcentrale

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT - De regionale bandcompetitie Band Boost gaat weer van start. De selectie van bands voor 2018 is bekend gemaakt en de voorrondes gaan beginnen. De geselecteerde bands maken onder andere kans op een optreden op Wantijpop en twee dagen studiotijd. Op zaterdag 16 december 2017 vindt de eerste voorronde plaats in de Talent Stage van het Energiehuis, ofwel de Popcentrale.

De Band Boost is dé bandcompetitie in Dordrecht en omstreken. De competitie bestaat uit vier voorrondes in de categorieën Loud, Pop/Rock, Rock en Pop. Tijdens deze vier verschillende voorrondes komen muziekliefhebbers, programmeurs en muzikanten bijeen om het nieuwste aanstormende poptalent te ontdekken.

Op zaterdag 16 december 2017 is het tijd voor de eerste voorronde in de categorie LOUD. De volgende bands zullen deze avond tegen elkaar strijden om een finaleplaats:

- TerraDown – metal - Breda
- Hunted Down – hardrock – Dordrecht
- The Great Hurricane Escape – southern metal - Dordrecht
- MASSA – Sludgy post-rock – Rotterdam
- No More Heroes – metalcore – Zwijndrecht

De bands worden door zowel een vakjury als door het publiek beoordeeld. De publiekswinnaars strijden tegen elkaar in de halve finale en de jurywinnaars gaan direct door naar de finale, die op zaterdag 12 mei 2018 in Bibelot Power Stage in het Energiehuis plaats vindt.

Fotograaf: Danny v.d. Weck (DWimages)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.