Appels met en thee zonder GenX bij GenX protest

02 oktober 2017
Appels met en thee zonder GenX bij GenX protest

DRECHTSTEDEN - Vanochtend, maandag 2 oktober 2017 kwamen Tweede Kamer-leden, waaronder Suzanne Kreuger van Groen Links en Remco Dijkstra van de VVD op bezoek bij Chemours om met het chemiebedrijf in gesprek te gaan over de GenX-problematiek.

Voor de poort gingen de politici ook in gesprek met actievoerders / demonstranten. Een actievoerster bood 'gif'-appels aan (met GenX) afkomstig uit de tuin van Sliedrechtenaar Ted van de Vlies en de Papendrechtse Zuiver Water-ambassadeur Karel Thieme bood demonstranten en politici een glas thee aan bereid met zuiver water (zónder GenX).

Foto hierboven: Kopje thee bereid met zuiver water voor Suzanne Kreuger van Groen Links.

Foto hierboven: Aktievoerster Sira Minetti biedt Sliedrechtse 'gif'-appel aan, aan Groen Links Tweede Kamer-lid Suzanne Kreuger

Foto hierboven: Thee bereid met Zuiver Water (zonder GenX) voor VVD kamerlid Remco Dijkstra.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.