NS verbindt vanaf 10 december met sprinter Dordrecht direct met Arnhem

07 december 2017
NS verbindt vanaf 10 december met sprinter Dordrecht direct met Arnhem

DORDRECHT - De NS heeft een wijziging in petto voor de treinreizigers vanaf Dordrecht-Centraal. Vanaf de nieuwe dienstregeling (10 december) kan Dordrecht wel varen bij wijzigingen rondom Den Bosch, aldus de NS.

NS: “Zo creëren we meer rechtstreekse Sprinterverbindingen, bijvoorbeeld tussen Dordrecht en Arnhem." De nieuwe route loopt via Dordrecht-Zuid, Breda, Tilburg. 

De nieuwe dienstregeling kan via internet al worden geraadpleegd.

(info NS)

Vanaf 10 december 2017 gaat de nieuwe dienstregeling in. Op deze pagina geven we de belangrijkste wijzigingen en kunt u doorklikken naar de wijzigingen per regio. We zijn hiermee niet volledig! Onze Reisplanner is dat wel. Zoek dus uw nieuwe reis op in de NS Reisplanner. Houd wel rekening met week of weekenddagen.

Wilt u meer informatie? Stel uw vraag op het NS Serviceforum of neem contact op met NS Klantenservice via 030 - 751 51 55.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.