Schrijfmarathon zondag 10 december in Stadhuis Dordrecht op dag van de mensenrechten

08 december 2017
Schrijfmarathon zondag 10 december in Stadhuis Dordrecht op dag van de mensenrechten

DORDRECHT -  In Dordrecht is er elk jaar aandacht voor 10 december: De dag van de mensenrechten. Amnesty Dordrecht draagt dat. De gemeente kondigt dat op de volgende wijze aan:

Zondag 10 december, 12.00 uur: Schrijfmarathon Amnesty International

Amnesty International Dordrecht houdt op zondag 10 december een schrijfmarathon in het Stadhuis. Op deze Internationale Dag van de Mensenrechten kunnen mensen van 12.00 uur tot 18.00 uur brieven schrijven voor mensen die groot onrecht is aangedaan. Wethouder Jasper Mos opent de schrijfmarathon om 12.00 uur en zal ook de pen ter hand nemen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.