Levende kerststal bij Duurzaamheidscentrum Weizigt

08 december 2017 door Eva Baars
Levende kerststal bij Duurzaamheidscentrum Weizigt

DORDRECHT - Op vrijdag 15 december hult Duurzaamheidscentrum Weizigt zich volledig in kerstsfeer. Breng een bezoek aan de levende kerststal in de Paardenstal van Koetshuis Weizigt en zing heerlijke kerstdeuntjes mee met het Polderwielkoor. Weizigt nodigt iedereen, jong én oud, uit om op sfeervolle wijze de feestdagen in te luiden.

Oh dennenboom, oh dennenboom, wat zijn uw takken wonderschoon! De flonkerende lichtjes van de kerstboom stralen je tegemoet. De vuurkorven wijzen de ingang van de Paardenstal en het Polderwielkoor verwelkomt je binnen met de meest sfeervolle kerstliedjes. Vlak voordat de feestdagen losbarsten, organiseert Weizigt zijn eigen kerstfeest met allerlei sfeervolle activiteiten. Iedereen is van harte welkom om de kerststal te bewonderen en met iets warms te drinken in de hand uit volle borst mee te zingen of op te warmen bij de vuurkorven voor het Koetshuis.
Zet je kerstmuts op en kom 15 december naar Duurzaamheidscentrum Weizigt. Een sfeervollere start van de feestdagen bestaat niet!

De levende kerststal van Duurzaamheidscentrum Weizigt is op 15 december van 16.00 uur tot 19.00 uur te bezoeken in de Paardenstal van Koetshuis Weizigt. De toegang is gratis en iedereen, jong én oud, is van harte welkom. Het terrein van Weizigt is, na 17.00 uur, slechts aan één kant geopend, namelijk aan de kant van het Van Baerleplantsoen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.