Kunstmin en aantal winkeliers organiseren kerstbal winactie

08 december 2017 door Hennie van der Zouw
Kunstmin en aantal winkeliers organiseren kerstbal winactie

DORDRECHT - Schouwburg Kunstmin heeft ter gelegenheid van de uiteenlopende en feestelijke kerstproducties die bij Kunstmin in de kerstvakantie te zien zijn, samenwerking gezocht met een aantal winkeliers op de Vrieseweg, Vriesestraat en de Voorstraat. Er is een gouden kerstbal winactie op touw gezet. Het gaat als volgt. Winkelend publiek gaat op zoek naar de gouden Kunstminkerstbal in de feestelijk versierde etalages van de deelnemende winkeletalages en maakt kans op de dagprijs: 2 vrijkaarten voor een voorstelling bij Kunstmin & een goodie bag.

Winactie zoek de gouden bal in de etalage
De gouden Kunstmin kerstbal circuleert tussen 8 december en 7 januari langs de deelnemende winkeliers. Zodra een bezoeker de gouden bal vindt, maakt deze een selfie met de gouden kerstbal. De foto laat duidelijk zien om welke winkel het gaat. Schouwburg Kunstmin en de winkelier plaatsen de foto van de winnaar op hun Facebookpagina. Het winkelend publiek stuurt de foto naar marketing@kunstmin.nl en maakt kans op de dagprijs: 2 vrijkaarten voor een Kunstminvoorstelling in januari of februari & een goodie bag.

Deelnemende winkeliers
Alle deelnemende winkeliers zijn te herkennen aan een raamsticker en een grote etalagekerstbal voorzien van feestelijke lichtjes met daarin een afbeelding van een van de kerstproducties die bij Kunstmin staan: de musicalklassieker My Fair Lady, de komische kerstproductie Het Behouden Huysch of de balletsensatie de Notenkraker, met live orkest. Deelnemers zijn: VVV Dordrecht, de Waalse Kerk, Bling, People Like Us Fashion, Cartridge Service, Bibliss Mode, Kunstatelier Ecru, Snubbeken, De Fietsendokter, Van der Ham Optiek, Two Stories, Drechtste Hair & Beauty, Gert Jan de Kaasboer, Formidable 2.0, In Between Jeans, Banketbakkerij van der Sterre, Koning Koffie.

Feestelijke kerstproducties
In aanloop naar de feestdagen zet Kunstmin drie feestelijke producties in de spotlights. Op 23, 24 en 28 en 29 december speelt de kerstkomedie Het Behouden Huysch in Kunstmin, met meer dan 70 amateurspelers en muzikanten uit de hele regio, en met acteur John Buijsman. Een maffe oom (Buijsman) vertelt over Nova Zembla en het Behouden Huysch. Voordat ze het weten verandert de kersttafel in een schip dat op weg is naar Nova Zembla, met ijsberen en ijs.

Op tweede kerstdag 26 december staat het klassieke ballet de Notenkraker (met live orkest) in Kunstmin, uitgevoerd door het ballet van de Staatsopera van Tatarstan.

Op 5, 6 en 7 januari speelt de nieuwe Nederlandse musicalproductie My Fair Lady in Kunstmin.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.