In Dordrecht verkocht Staatslot goed voor twee ton

11 december 2017

DORDRECHT -  Bij de Staatsloterij trekking van zondag 10 december is een prijs van 200.000 euro gevallen op een lot dat verkocht werd bij Primera Richard de Visser aan de Rechte Zandweg in Dordrecht / Dubbeldam.

De gelukkige winnaar wordt uitgenodigd om zich met het winnende Staatslot te melden op het kantoor van Nederlandse Loterij in Rijswijk, om het lot te controleren en het geldbedrag over te kunnen maken. De identiteit van de winnaar wordt niet bekendgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.