Kom gezellig op de koffie bij de VoorleesExpress

11 december 2017 door Hennie van der Zouw
Kom gezellig op de koffie bij de VoorleesExpress

DORDRECHT - VoorleesExpress Dordrecht zoekt voor 2018 nieuwe vrijwilligers. Het succesvolle leerstimuleringsproject VoorleesExpress Dordrecht breidt zich uit met een pilot voor peuters. In 2018 wordt het project (voorlezen aan kinderen van 2-8 jaar) en de pilot (2-4 jaar) uitgevoerd samen met respectievelijk de basisscholen Fontein, Albatros, Mondriaan, John. F. Kennedyschool en de peuterspeelzaal het Ikraatje.

Het belangrijkste doel is het brengen van voorleesplezier. Hou jij van voorlezen? Ben je 18 jaar of ouder? Kom dan vrijdag 22 december (10-12 uur) gezellig op de koffie bij Ilse van Donkelaar (Octant 251 in Dordrecht). Ilse is de enthousiaste projectleider. In een informele sfeer vertelt ze je alles over het project en het voorlezen in gezinnen thuis. De inloop is vrij. Kan je er deze vrijdag niet bij zijn, maar heb je wel belangstelling? Stuur Ilse dan een mail: ilse.vd@voorlezen.org.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.