CU/SGP tekenen samenwerkings overeenkomst voor 2018-2022

11 december 2017 door Hennie van der Zouw
CU/SGP tekenen samenwerkings overeenkomst voor 2018-2022

DORDRECHT - CU en SGP gaan in Dordrecht weer 4 jaar gezamenlijk verder. Vandaag, zaterdag 9 december 2017 hebben Anthony de Cuba (voorzitter CU) en Adriaan Smitsman (voorzitter SGP) hun handtekening gezet onder de samenwerkingsovereenkomst.

Anthony de Cuba: “Het is belangrijk dat christelijke partijen elkaar vinden en samen optrekken, om gezamenlijk als christenen een stevig geluid te laten horen”. Ook Adriaan Smitsman reageert verheugd: “Deze jarenlange samenwerking is nu weer voor 4 jaar verlengd”. Rik van der Linden de lijsttrekker is enthousiast over de samenwerking: “We hebben een jong en sterk team we gaan er een mooie campagne van maken.”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.