Inschrijving geopend aanvragen financiele bijdrage NLdoet 2018

11 december 2017 door Hennie van der Zouw
Inschrijving geopend aanvragen financiele bijdrage NLdoet 2018

DORDRECHT - Ook voor NLdoet 2018 kunnen vrijwilligersorganisaties en -initiatieven weer bij het Oranje Fonds aankloppen om een financiële bijdrage aan te vragen voor het organiseren van NLdoet klussen. Het Vrijwilligershuis Drechtsteden roept organisaties op snel te handelen. De inschrijving is geopend en Op=Op.

NLdoet 2018
Op 9 en 10 maart is het weer tijd voor NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Zo kunnen zij ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers te vinden en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Financiële bijdrage
Het Oranje Fonds roept niet alleen vrijwilligers op om organisaties te helpen, maar zorgt ook dat die organisaties middelen hebben om hun wensen uit te voeren. De maximale bijdrage is dit jaar € 400,= Al vanaf begin november 2017 is het mogelijk een financiële bijdrage aan te vragen voor een NLdoet 2018 klus. Op de website www.nldoet.nl staat meer informatie en de voorwaarden zodat besturen en vrijwilligerscoördinatoren kunnen kijken of hun initiatief in aanmerking komt.

Vrijwilligershuis Drechtsteden
Vrijwilligershuis Drechtsteden ondersteunt NLdoet door het geven van informatie, het verzorgen van de promotie, meedenken over een leuke klus of het werven van vrijwilligers.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.