Nog tot en met 22 december stemmen voor de Dordtenaar van het jaar

12 december 2017
Nog tot en met 22 december stemmen voor de Dordtenaar van het jaar

DORDRECHT - Wie volgt de overleden journalist Piet de Meer (1954-2017) als Dordtenaar van het jaar op?

De verkiezing van de Dordtenaar van het jaar 2017, volgens de redactie van AD De Dordtenaar, gaat in elk geval na drie afleveringen anders. De redactie heeft gekozen voor de methode Eurovisie songfestival.  Tien mensen met geschiedenis in vooral Dordrecht zijn genomineerd.

Columnist Kees Thies legt dat vandaag nog eens uit op zijn vaste plek in de krant hoe uiteindelijk duikelijk wordt, wie nummer vier wordt als Dordtenaar van het jaar. De uitslag wordt bepaald voor vijftig procent door het publiek en voor vijftig procent door een jury.

Stemmen is mogelijk tot en met vrijdag 22 december. Voor info zie de website van de krant.

De Dordtenaren van het jaar tot nu toe:


2014: Marco Boogers

2015: Lydia de Paus

2016: Piet de Meer

Overigens: Piet de Meer werd geboren op 17 december 1954.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.