Indrukwekkende Dordtse line-up tijdens Top 2000 Event bij Bibelot

12 december 2017 door Hennie van der Zouw
Indrukwekkende Dordtse line-up tijdens Top 2000 Event bij Bibelot

DORDRECHT  Vijf Dordtse kerken zorgen voor een top 2000 event op het hoofdpodium in poppodium Bibelot aan de Noordendijk 148. Dat gebeurt op de laatste zaterdag van december vanaf half negen in het Energiehuis. Na twee concerten in kerken - de Wilhelminakerk en de Stefanuskerk - wordt deze stap gezet.

Bibelot noemt het op de eigen website een activiteit in het kader van het 50-jarig bestaan. Bij het komende concert gaat het om de betekenis van de nummers, die worden gespeeld, waarbij op voorhand wordt vrij wordt gelaten hoe iemand persoonlijk een lied waardeert.  Vier acts en een huisband met professionele artiersten zorgen voor een avondvullend programma.

Het meest opvallende is dat het tot nu toe een top 2000 kerkdienst wordt genoemd. De kerken kiezen nu voor top 2000 event.  Bibelot meldt dat het programma tot stand is gekomen in samenwerking met De Open Hof, Baptistengemeente, Wilhelminakerk, de kerk van Nazarener en Eljakim.

Vier acts en een huisband: avondvullend entertainment dat je niet snel zult vergeten! Iedereen kent de Top 2000: elke winter barst er een strijd los tussen de beste nummers ooit gemaakt. De Top 2000 is een lijst vol songs die voor iedereen iets anders betekent. De diversiteit van de lijst laat ook zien hoe verschillend we allemaal zijn. Dat viert Bibelot samen met vijf Dordtse kerken, Samen presenteren zij een indrukwekkende Dordtse line-up tijdens het Top 2000 Event op zaterdag 30 december.

De Top 2000 Event huisband
Dit jaar bestaat de huisband uit Donna Post (zang), Robert-Jan Korteland (zang), Jasper Alblas (zang), Ronald van der Schelde (toetsen), Jirre Stoutjesdijk (gitaar), Thijs Mijnster (drums) en Martijn Alblas (bas).

Line up
- PollyAnna ft. Bottles Of Love
- Elten Kiene
- Cashflow3
- KC & The RANDY BAND

De top tweeduizend komt zo in Dordrecht op het hoofdpodium van Bibelot ook in een nieuwe sfeer: Het popdoium waar 800 bezoekers mee kunnen genieten staat daar garant voor. De toegang is gratis.  De zaal gaat om 20:00 uur open en het event begint om half negen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.