GroenLinks Drechtsteden presenteert met trots haar teams voor verandering

13 december 2017 door Hennie van der Zouw
GroenLinks Drechtsteden presenteert met trots haar teams voor verandering

DRECHTSTEDEN - Op drie lokale ALV’s, in respectievelijk Zwijndrecht, Papendrecht en Dordrecht heeft GroenLinks Drechtsteden afgelopen weekend de 'teams voor verandering’ vastgesteld: de kandidatenlijsten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 zijn nu bekend.

Zwijndrecht
In Zwijndrecht is Laura Kroes op 7 december weer verkozen tot lijsttrekker. Laura heeft de afgelopen jaren laten zien dat ze een bevlogen en kundig raadslid is. Ze zet zich voor de volle 100% in om het GroenLinks geluid in de Zwijndrechtse politiek te laten horen. Met trots en enthousiasme gaat ze de kar opnieuw trekken..Op dit moment heeft GroenLinks 1 zetel in de Zwijndrechtse raad, maar we streven in de komende verkiezingen naar drie zetels. Laura vomt, samen met de ervaren nummer twee, Henny van Nugteren en het jonge talent Samir Negash op nummer 3, het perfecte team voor verandering om de komende vier jaar in de Zwijndrechtse Raad en de Drechtraad de GroenLinks idealen te realiseren.

Papendrecht
In Papendrecht is op 8 december Bert Grimmius tot lijsttrekker gekozen. Bert heeft de afgelopen vijf jaar als burgerraadslid met de fractie gewerkt en volgt de huidige fractievoorzitter, René van Engelen op. Hij kent het klappen van de zweep en heeft inmiddels veel ervaring met het raadswerk. Hij is betrokken en bevlogen en staat met twee benen in de Papendrechtse samenleving. Ook in Papendrecht streeft GroenLinks een groei naar drie zetels na. Samen met de ervaren nummer 2, Jennie Vos, en de nummer 3, jong talent Yara van Engelen, staat er een sterk team om de komende jaren het verschil te maken in de Papendrechtse Raad en de Drechtraad.

Dordrecht
In Dordrecht is Kitty Kruger op 9 december opnieuw verkozen tot lijsttrekker. Kitty is de afgelopen periode het gezicht van GroenLinks Dordrecht geweest en weet mensen te inspireren. Ze heeft door samenwerking met andere fracties de politieke doelen van GroenLinks vormgegeven. Kitty is een bevlogen, bekwaam en actief raadslid, en we zijn ervan overtuigd dat zij in de komende verkiezingen een groei in het aantal zetels gaat realiseren. In Dordrecht streven we naar 4 raadszetels, en daarom zijn we trots dat we met Ab de Buck op 2, Chris van Benschop op 3 en Ernst Sleijser op 4, ook in Dordrecht het perfecte team voor verandering hebben om de verkiezingen mee in te gaan.

Meer informatie
Benieuwd naar de complete teams voor verandering? Ga naar de GroenLinks Drechtsteden Facebook pagina om de complete kandidatenlijsten van de drie gemeentes in één oogopslag te bekijken en/ of kijk op de website van GroenLinks Dordrecht voor meer informatie over de kandidaten in Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.