Vrije Evangelische Gemeente neemt afscheid van de Opstandingskerk

14 december 2017 door Hennie van der Zouw
Vrije Evangelische Gemeente neemt afscheid van de Opstandingskerk

DORDRECHT - Op 17 december 2017 om 14.00 uur, zal de Vrije Evangelische Gemeente Dordrecht een afscheiddienst houden van het kerkgebouw, “De Opstandingskerk”’ aan de Groen van Prinstererweg.

De dienst zal worden geleid door ds. Wessel Verdonk. Het gebouw is verkocht. De VEG gemeente heeft vanaf 1 januari 2018 onderdak gevonden in het gebouw van de Doopsgezinde gemeente, aan de Hugo van Gijnweg 12, 3317JM Dordrecht.

Daar zullen ze 1 maal per 2 weken hun eigen diensten verzorgen en daarnaast in goede samenwerking elkaars gast zijn. Aanvang van deze diensten is om 10:15 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.