Rivas Zorggroep stopt met maaltijdservice per 1 januari 2018

15 december 2017 door Hennie van der Zouw
Rivas Zorggroep stopt met maaltijdservice per 1 januari 2018

DRECHTSTEDEN - Rivas Zorggroep heeft jarenlang gevarieerde, met verse ingrediënten bereide, koelverse maaltijden geleverd aan duizenden klanten. Met ingang van 1 januari 2018 stopt Rivas echter met de maaltijdservice. Aanleiding is dat het in het huidige tijdsgewricht voor Rivas Zorggroep niet langer rendabel is om klanten de service te bieden. Om die reden gaat Rivas samenwerken met een andere leverancier, Maaltijdenexpres, die al sinds 1972 maaltijden aan huis bezorgt. Uiteraard draagt Rivas zorg voor een soepele overgang voor de klanten naar hun nieuwe leverancier.

Continuïteit dienstverlening
Klanten zijn over de wijziging geïnformeerd en mogen ervan uitgaan dat de continuïteit van de dienstverlening aan hen blijft gewaarborgd. Klanten kunnen nog steeds op dezelfde service rekenen. De prijzen van de koelverse maaltijden blijven ongewijzigd. Klanten met een Rivas Voordeelpas kunnen met korting hun maaltijden blijven bestellen. Het bestellen blijft onveranderd; klanten kunnen de maaltijden van hun keuze aan de bezorgend chauffeur doorgeven. Als klanten gewend zijn online hun bestelling te plaatsen, kunnen zij dit vanaf 1 januari 2018 doen via  www.maaltijdenexpres.nl, de website van Maaltijdenexpres. De maaltijden worden door Maaltijdenexpres ook wekelijks, op een vast moment, bij klanten thuis bezorgd.

Meer informatie
Klanten die meer informatie willen inwinnen, kunnen tot en met december 2017, van maandag tot en met vrijdag, tussen 8.30 en 17.00 uur, contact opnemen met Rivas Leef& klantenservice via telefoonnummer (0183) 64 46 77. Op andere tijdstippen kunnen zij terecht bij Rivas Zorglijn 0900 - 8440.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.