Masja Ottenheim bij Studio De Witt

15 december 2017 door Hennie van der Zouw
Masja Ottenheim bij Studio De Witt

DORDRECHT - Zaterdag 16 december ontvangt Ben Corino Masja Ottenheim bij Studio De Witt. Masja Ottenheim (44) is een van de drijvende krachten achter cultuur broedplaats DOOR op de Voorstraat-Noord. Daarnaast is zij kwartiermaker ondernemerschap zorg bij de Stichting Philadelphia Zorg.

Geboren in het Brabantse Vorstenbosch streek zij in deze eeuw neer in Dordrecht. Masja, een groot liefhebber van de Mexicaanse kunstenares Frida Kahlo, is een opvallende keurrijke verschijning met een warme brede lach die, onvermoeibaar, haar creatieve visie inzet in zaken waarin zij gelooft. Tegen de ambtelijke beleidsstroom in wist men van het DOOR initiatief een succes te maken. Een network voor creatievelingen. De Tosti Talks is een begrip geworden, lunchen en dineren is er ook mogelijk. En in samenwerking met Philidelphia wordt er het DOOR café gerund.

Haar creativiteit bleef voor de buitenwacht niet onopgemerkt.
De bekende tv kok en kookboekenschrijver Jamie Oliver liet haar de wanddecoratie voor zijn Jamie’s Italian restaurant in de Rotterdamse Markthal ontwerpen.

Masja Ottenheim’s enthousiasme inspireert haar omgeving, zij ziet eerder mogelijkheden dan onmogelijkheden. Maar wie is Masja?

Ben Corino praat met Masja over haar levensvisie, haar drive en enthousiasme over DOOR en over haar muzieksmaak. De muziek in het programma werd door haar gekozen.

In het tweede uur aandacht voor de actualiteiten uit Dordrecht en de Drechttsteden.

Dichter van dienst is de Dordtse dichter Esther de Beun.

Studio De Witt van 10.00 uur - 12.00 uur bij Drechtstad FM 95.7 (ether) 105.9 (kabel) Kanaal 951 (KPN), kanaal 915 (Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

Bron foto: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.