Dubbeldam en EBOH helpen SC Emma uit de brand

18 december 2017 door Hennie van der Zouw
Dubbeldam en EBOH helpen SC Emma uit de brand

DORDRECHT - Aangezien SC Emma als enige Dordtse voetbalclub nog steeds niet het beloofde kunstgrasveld heeft kan er de hele week niet getraind worden. Omdat wij aanstaande zondag tegen Boeimeer een competitiewedstrijd moeten spelen en zij de beschikking hebben over een hoofdveld met kunstgras gaan we er van uit dat er gevoetbald wordt.

Hierdoor hadden we dus een competitiewedstrijd moeten spelen zonder de hele week een enkele training in de benen. (competitievervalsing!)

Gelukkig hebben  VV Dubbeldam en vv EBOH ons geholpen en mogen wij vrijdagavond gebruik maken van een gedeelte van hun kunstgras veld om te trainen.

DUBBELDAM en EBOH BEDANKT, WIJ STAAN BIJ JULLIE IN HET KRIJT.

Mooi dat Dordtse clubs elkaar helpen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.