Noodkreet ontvangen: Richard heeft een vreselijk ongeluk gehad, Help hem nu!

18 december 2017 door Hennie van der Zouw
Noodkreet ontvangen: Richard heeft een vreselijk ongeluk gehad, Help hem nu!

DORDRECHT - 'Help Richard. Richard heeft een vreselijk ongeluk gehad, Help hem nu.' Deze noodkreet onotvingen we afgelopen weekend:

"Richard, onze beste vriend is gisteravond twee keer overreden op een zebrapad. De eerste automobilist ging er met grote snelheid vandoor en de tweede automobilist is over hem heen gereden. Richard is zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd.

Hij heeft een gebroken rug, zeven gebroken ribben, een gebroken kaak, een schouder uit de kom. Hoeveel leed kan een mens verdragen?

Richard lijdt al vele jaren aan de ziekte van Kahler, beenmergkanker. Hij heeft alle chemokuren, bestralingen en een beenmergtransplantatie manmoedig doorstaan en nooit geklaagd. Hij heeft keihard en zoveel als hij kon doorgewerkt en ook de laatste experimentele behandeling ging hij positief tegemoet.

Hij voelde zich eindelijk beter en keek ernaar uit samen met zijn gezin, vrouw en drie inmiddels volwassen kinderen Kerst te vieren.

Richard en Esther hebben jullie hulp hard nodig. Hun kledingwinkel is hun enige bron van inkomst. De belangrijke Kerstverkoop, de beste twee weken van het jaar, is nu onmogelijk. Richard ligt nu in het ziekenhuis, letterlijk en figuurlijk gebroken. Esther staat aan zijn zijde en moet ondertussen in de winkel staan voor inkomsten. Vandaag hebben hun twee jongens de deur open gedaan.

Wij, vrienden van Richard, die warme, sociale, stoere vent, doen een beroep op jullie.

In de winkel ligt de mooiste, leukste en hipste kleding te wachten om verkocht te worden. Wat nou als wij allemaal zo snel mogelijk in de auto stappen om wat leuks te kopen? En wij er samen voor kunnen zorgen dat de winkel helemaal leeg raakt? Dit is toch een prachtige Kerstgedachte…? Zo kunnen we ervoor zorgen dat Esther en Richard tijdens hun ellende net iets minder zorgen hebben.

Dit kunnen we samen doen toch?" Tot zover deze roep om hulp.

Winkel:
People like us
Vriesestraat 69
Dordrecht

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.