Winnaars eerste Band Boost voorronde: The Great Hurricane Escape & No More Heroes

18 december 2017 door Hennie van der Zouw
Winnaars eerste Band Boost voorronde: The Great Hurricane Escape & No More Heroes

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT - Zaterdag 16 december vond de eerste voorronde van de bandcontest Band Boost 2018 plaats. In deze voorronde streden vijf bands in de categorie ‘Loud’ voor een plek in de finale op 12 mei 2018.

De Dordtse ‘southern metalband’ The Great Hurricane Escape (foto boven) sleepte de juryprijs in de wacht en kwalificeerde zichzelf daarmee direct voor de finale. De band heeft al eens eerder met de Band Boost meegedaan en heeft daarmee destijds de halve finale gehaald. Gisteravond lieten ze zien dat ze enorme stappen hebben gemaakt en met behulp van een goede fanbase in staat zijn om zowel het publiek en de jury in te pakken.

De publieksprijs werd middels een decibel-meting van applaus en geschreeuw gewonnen door de Zwijndrechtse metalcoreband No More Heroes. Hoewel deze band nog maar net bestaat hebben ze een goede indruk achter gelaten op het publiek en gaat op 14 april nogmaals strijden voor een plek in de finale.

Sterke start van de Band Boost
De eerste voorronde was erg goed bezocht en daarmee is de competitie sterk gestart. De sfeer zat niet alleen in het publiek goed in, maar ook bij de bands onderling.

De volgende en tweede voorronde is de ronde Pop/Rock met Vokatus, Rempejek, Gorgeous Guerrilla Effect, Valice en Mantis.

Op de foto's: Juryprijswinnaar The Great Hurricane Escape (boven) en publieksprijswinnaar No More Heroes (onder). Foto: Danny van der Weck.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.