Bijzondere Sing-a-long op Dordtse Kerstmarkt

04 december 2017
Bijzondere Sing-a-long op Dordtse Kerstmarkt

DORDRECHT - Om de sfeer op de komende Dordtse Kerstmarkt in de binnenstad nog meer te verhogen hebben het Official Ukulele Orchestra en Dordrecht OUD de handen in elkaar geslagen en een Sing-a-long georganiseerd.

De Sing-a-long zal plaatsvinden op 16 december van 20.00 tot 21.00 uur op het podium bij het Stadhuis. Meezingboekjes worden ter plaatse uitgedeeld! Om in de stemming te komen wordt er een gluhweintje bij geschonken.

De Dordtse Kerstmarkt is de grootste van Nederland en duurt van 15 december tot en met 17 december.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.